Početna · Svečane torte · Mladine torte · Dečije torte · Ukusi torte · Kolači · Cenovnik · Naručivanje · Dostava · Kontakt · Najčešća pitanja · Zaposlenje · ·   
 
 
NARUČIVANJE
MLADENAČKIH TORTI


Cena mladenačkih torti je 1350 din/kg, bez obzira na ukus ili spoljnu dekoraciju (šlag ili fondan). Vrh torte (mladenci ili sl.) i neke specijalne dekoracije u vidu buketa (jestivo ili pravo cveće) nisu uračunate u cenu. Figurica mladenci se mogu kupiti (od 1500 pa do 7000 din u zavisnosti od proizvodjača) ili iznajmiti po ceni od 500 dinara ukoliko nisu jestivi. Stalak od torte nije uračunat u cenu (samo vam je pozajmljen) i obaveza je da ga vratite najkasnije 3 dana nakon svadbe.

Konsultacije za Vašu Mladenačku tortu su besplatne i nije neophodna najava dolaska.

Porudžbine se primaju telefonom ili lično dolaskom kod nas, uz prethodno zakazivanje sastanka sa degustacijom (ponedeljak, utorak, sreda i četvrtak u terminima prepodne 10h, 11h, 12h, 13h i popodne 17h, 18h, 19h). Ovo radimo iz razloga, da pričajući sa Vama, možemo na najbolji način da napravimo ono što Vi želite.

Mnogo će nam olakšati ukoliko se prethodno pripremite i upišete šifre torti sa našeg sajta koje vam se sviđaju. Ukoliko imate sliku torte koja nije iz našeg kataloga, neophodno je da nam je pošaljete pre sastanka na mejl prodaja@ancikolaci.com a da bi naše dekoraterke sagledale sve aspekte izrade i imali pravu informaciju kako bi mogli da je uradimo. U mejlu nam napišite kontakt telefon, datum svadbe, restoran i potrebnu veličinu, tj težinu ili spratnost Vaše torte (broj gostiju koji planirate da poslužite).

Plaćanje: Avansno 10-20% prilikom porudžbine ili najkasnije do 3 dana pre svadbe.

Preostali iznos najkasnije 3 dana posle svadbe (kada se vraća stalak od torte).

Da ne bi ste dolazili u ponovo u Pančevo stalak od torte, figuricu i razliku možete dati našem vozaču svaki dan kada vrši isporuku: 10.40h i 16.30h OMV pumpa u Krnjači, 11.00h i 17h Bogoslovija i 11.30h i 17.30 Novi Beograd bivši hotel Intercontinental (sada Hotel Crowne Plaza)

NARUČIVANJE
SVEČANIH I DEČIJIH TORTI


Dekoracija može biti od šlaga ili fondana. Figurice, cvetovi i ukrasi su pravljeni od jestivog materijala na bazi šećera i mogu imati nejestive vezivne elemente kao što su drvene čačkalice i poslastičarske žice. Osnovne dekoracije sa našim cvetovima, kao i ambalaža ulaze u cenu torte. Jestive figurice se dodatno plaćaju i ne mere se u težinu torte. 3D torte se uglavnom ne mogu izraditi u svakom ukusu. Specijalni cvetni aranžmani se dodatno naplaćuju i ne mere se u težinu torte.

Sve dekoracije na tortama su podložne izmenama prema Vašim zahtevima i našim mogućnostima.

Mnogo će nam olakšati ukoliko se prethodno pripremite i upišete šifre torti sa našeg sajta koje vam se sviđaju. Ukoliko imate sliku torte koja nije iz našeg kataloga, neophodno je da nam je pošaljete na mejl prodaja@ancikolaci.com a da bi naše dekoraterke sagledale sve aspekte izrade i imali pravu informaciju kako bi mogli da je uradimo. U mejlu nam napišite kontakt telefon, datum proslave i potrebnu veličinu, tj težinu ili spratnost Vaše torte (broj gostiju koji planirate da poslužite).

Porudžbine se primaju telefonom ili lično dolaskom kod nas. Nije neophodno da prethodno najavite Vaš dolazak.

Plaćanje: Se vrši prilikom preuzimanja torte.


NAČINI PLAĆANJA:


1. Gotovina
2. Čekovi građana
3. Platne kartice

    
4. Avansna uplata virmanom na naš tekući račun
- Za firme - molimo da nam na mail pošaljete vaše podatke za identifikaciju poslovnih partnera.
- Za fizička lica- na uplatnici obavezno upisati: Ime i prezime uplatioca sa adresom i poštanskim brojem mesta.

U pozivu na broj kod uplate obavezno upisati datum za kada je porudžbina (datum proslave)-JMBG

- primer uplatnice

Poslastičarnica ANČI KOLAČI
Milena Milosavljević PR
Adresa: Lava Tolstoja 13a., Pančevo
PIB:
104746327
Šifra delatnosti:1071
Matični broj:60467609
Tekući račun: 205-165889-31 KOMERCIJALNA BANKA

Poslastičarnica Anči Kolači je u sistemu PDV-a rešenje br. 291207777.

Sve cene u cenovniku su sa uračunatim PDV-om.

Podaci o firmi u PDF formatu:


Sve Vaše predloge i ideje nam šaljite na mail: prodaja@ancikolaci.com

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefone: 013/2521-545 i 064/267-72-76
 
  Copyright © 2011 :: design by Slobodan Gajić