Početna · Svečane torte · Mladine torte · Dečije torte · Ukusi torte · Kolači · Cenovnik · Naručivanje · Dostava · Kontakt · Najčešća pitanja · Zaposlenje · ·   
 
 


DOSTAVA


Dostava se dogovara prilikom porudžbine a najmanje 1 sat ranije za Pančevo ili 6 sati van Pančeva. Dostava se obavlja mini hladnjačom svaki dan i nedeljom 7.00- 22.00h.
Dostava u restorane i na kućnu adresu se vrši uz toleranciju 1 sat. Dostava se dogovara u zavisnosti od potreba klijenata i raspoloživih kapaciteta.
Preuzimanje iz našeg vozila u Beogradu je tačno u zakazano vreme.
Teritorija koju pokrivamo sa dostavom je u krugu stotinak kilometara od Pančeva.

DOSTAVA MLADENAČKIH TORTI: Dostava mladenačkih torte je besplatna za Beograd, Pančevo i okolinu (minimalna težina 10kg). Dostava mladenčkih torti se dogovara minimum dan ranije a uz toleranciju od sat vremena. Isporuka se vrši direktno u restoran.

DOSTAVA OSTALIH TORTI I POSLASTICA:
Za sve ostale poslastice dostava je besplatna za minimalnu količinu od 2 kg:

      za Pančevo – na adresu restorana, igraonice ili Vašu kućnu (minimum 1000 din)

      za Beograd - Svaki dan se vrši preuzimanje iz našeg vozila:
            - 10.40h i 16.30h na OMV pumpi u Krnjači (preko puta METRO-a),
            - 11.00h i 17.00h na kružnom toku kod Bogoslovije
               (parking ispred restorana ART Modena),
            - 11.30h i 17.30h veliki parking preko puta bivšeg Hotela Intercontinental
               sada Hotel Crowne Plaza u ulici Vladimira Popovića 10 na Novom Beogradu.

Ukoliko tortu preuzimate kod nas ili je transportujete automobilom dalje, molimo Vas da ispraznite prtljažnik. Veoma je važno da on bude prazan kako neki predmet iz gepeka ne bi udario u tortu prilikom kočenja. Ukoliko je torta na više spratova, naša je preporuka da dođete sa autom na kome je moguće skinuti zadnju policu, da bi se napravilo dovoljno mesta.

Preporučuje se da tortu transportujete sa automobilom koji ima klima uređaj. Ne brinite se, torta nije sladoled da će se tako brzo istopiti.Gotova torta je čvrsta, ali ipak ne treba da se izlaže preteranoj toploti. Ovo važi i za mesto gde se torta smešta kada stigne tamo gde je slavlje a najbolje je da bude u frižideru.
Vozite polako kada tortu smestite u automobil, bez naglih polazaka, prelaženja preko rupa, oštrih ulaženja u krivine, kočenja…

Ne preporučujemo da torte smeštate na sedište vašeg automobila jer u uslučaju naglog kočenja može da spadne.

Nikako ne ostavljajte tortu u parkiranom automobilu na Suncu bez obzira na godišnje doba.

 

AMBALAŽA I PAKOVANJE


Sva naša ambalaža i pakovanje su uračunati u cenu, tj ne doplaćuju se.


Torte su na kartonskim plastificiranim tacnama zapakovane u plastificiranim kutijama od hromokartona. Po potrebi poklopac od kutije odsecamo a figurice koje vire iz kutije budu zaštićene sa providnom folijom.

Molimo Vas da kutiju otvarate tako što će te otvoriti samo jednu stranu i tortu zajedno sa tacnom kao fioku izvučete napolje. Tako će te izbeći oštećenja torte a kutiju će te moći ponovo da iskoristite ako Vam zatreba da ostatak ponesete posle proslave.
Kolači i posalastice su zapakovani u polestirensku (OPS) ambalažu.


ambalaza

 

 
  Copyright © 2011 :: design by Slobodan Gajić